Welkom

Zoekt u naar andere mogelijkheden bij de ondersteuning van klachten van uzelf, uw kinderen, uw huisdieren? Ik nodig u van harte uit op mijn website waar u kennis kunt nemen van de homeopathie en wat deze geneeswijze u kan bieden.

 

WelkomPlaatjeHomeopathie is een natuurlijke en wetenschappelijk bewezen geneeswijze die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van mens en dier. Meer dan driekwart van de Nederlanders staat positief tegenover de homeopathie en velen hebben de helende werking ervaren.

Homeopathie is een volwassen en volwaardige geneeswijze die door de meeste verzekeringen geheel of gedeeltelijk wordt vergoed.

Mijn kracht ligt in het observeren en inzicht hebben in de wereld van het kind en het dier. In mijn praktijk behandel ik naast volwassenen veel kinderen en dieren. Een aandachtspunt in de behandeling van kinderen en dieren is voor mij de problematiek rond vaccineren. Vaccineren is in Nederland een groot goed, maar steeds meer ontdekken ouders en eigenaren van dieren dat er ook nadelen aan de vaccinaties zijn verbonden. Homeopathie kan hierbij ondersteunen.

Nederlanders zijn van oudsher een reislustig volk, dat men overal ter wereld kan vinden. Dat brengt naast mooie beelden en ervaringen helaas ook gezondheidsproblemen met zich mee. Adviezen over de tropen en homeopathische behandeling voor en na de reis hebben een plek in mijn praktijk.

Bent u geïnteresseerd, lees dan verder op mijn website. 

They don’t care
how much you know
they just want to know
how much you care